Wij gaan voor de uitdaging.

Zoek je een leuke stageplaats?

Na meer dan 25 jaar in de reclame sector en het uitwerken van talrijke projecten voor verschillende klanten, willen wij ons eigen bedrijf heruitvinden via een vernieuwende aanpak van jong talent en enthousiasme.

Wil je deel uitmaken van het team en samen met ons bijdragen tot de revival van ons bedrijf in Kortenaken? Vind je het creëren van nieuwe opportuniteiten een toffe uitdaging?

Om ons doel te bereiken zoeken wij stagiairs (m/v) met talent én interesse in één (of meer) van deze vakgebieden:

Wij bieden stagemogelijkheden voor studenten binnen hun studietraject. Je zal vanaf dag één verantwoordelijkheden hebben. Wij zullen je begeleiden zodat je je stageperiode optimaal kan benutten. Tegelijkertijd zal je bijdragen aan de groei van ons bedrijf.

De huidige mogelijkheden:

Geïnteresseerd in één van onze stageplaatsen? Stuur uw CV, stagedoelen en motivatiebrief naar darma.avalos (at) epica.be

Je stageaanvraag wordt altijd beantwoordt. Zij het positief of negatief. We kijken er naar uit  om je te mogen verwelkomen in ons klein team.

Laat ons samen geschiedenis schrijven.

Algemene vereisten:

  • Taalkennis: Je bent perfect Nederlandstalig, en neen wij verwachten niet dat je FR/XR/ZP/PT/IT en andere talen als pluspunt hebt. Een beetje Engels begrijpen kan wel geen kwaad.
  • Personaliteit: Je bent positief ingesteld, leergierig en ambitieus. Je staat open voor en gaat proactief op zoek naar nieuwe kansen en opportuniteiten want nieuwe uitdagingen schrikken je niet af.
  • Hondenvriendelijk: Niet allergisch voor honden zijn en zeker geen schrik van honden hebben.