Webdevelopment

Volledig in functie van je wensen.

Je website en/of webshop is de basis van je digitale marketingplan. Een vindbare & gebruiksvriendelijke website betekent meer bezoekers en dus bijgevolg ook meer klanten voor jouw bedrijf. Je website is overzichtelijk, sluit aan bij je huisstijl, functioneert perfect op smartphone & tablet (responsive) en is vindbaar op belangrijke zoekwoorden in Google & Bing. Beveiligd met een SSL-certificaat en in regel met de GDPR wetgeving.

Maar je website moet ook werken met We werken met een handig besturingssysteem. Zo kan je in een handomdraai zelf kleine aanpassingen doen aan je website.

Volledig aangepast aan je wensen & huisstijl van je bedrijf.

Online verkopen zat nog nooit zo in de lift. Naast het feit dat je 24/7 geopend bent, kan je ook makkelijker nieuw cliënteel bereiken. Mensen die anders niet in de buurt van je fysieke winkel komen, komen nu met één muisklik op je webshop terecht.

Voor elke onderneming
Webshops zijn niet enkel weggelegd voor grote bedrijven met mega budgetten. Wij maken onze webshops op maat, wat wil zeggen dat we het project op jouw budget kunnen afstemmen. Je kan bij ons dus perfect starten met een basic webshop en deze gradueel laten uitgroeien tot een full-blown webshops met alle toeters en bellen.

 

WordPress

WordPress is een gebruiksvriendelijk en veelzijdig CMS (Content Mangement Systeem) en daardoor ideaal voor een vlot beheer van content, afbeeldingen en video.

WordPress is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook flexibel en makkelijk uit te breiden, ideaal voor contentmarketing, SEO vriendelijk, biedt een zoekmachinevriendelijke structuur en interface om goed te scoren in zoekmachines zoals Google. Snelle laadtijd. Eenvoudig in gebruik
Meest gebruikte CMS wereldwijd
Voeg eenvoudig functionaliteiten toe
Repsonsive website
Gemakkelijk beheren en aanpassen
Website die goed vindbaar is

Woocommerce

Deze webshop plugin is ondertussen het meest populaire e-commerce platform ter wereld en scoort goed met een vlotte gebruiksvriendelijkheid. Aangezien het ontstaan is uit WordPress, kan het ook uitpakken met sterke SEO-prestaties en zeer gebruiksvriendelijk en biedt je de mogelijkheid om op eenvoudige wijze producten toe te voegen aan je online winkel. Of het nu gaat over een complex reservatiesysteem, B2B bestelplatform of een zeer uitgebreide meertalige webshop, ons platform staat toe om flexibel functionaliteiten toe te voegen. Een veilige betaalmodule

 

All-in hosting

Toch heeft het grote succes ook een keerzijde, want WordPress-websites vormen al jaren een geliefd doelwit van hackers, spambots en andere ongure internet-types. Reden voor paniek? Nee, zolang u het systeem up-to-date houdt en regelmatig backups maakt, is de kans klein dat het mis gaat. Ook die activiteiten kunt u aan Diamedia Minds overlaten.