Zorg dat je zichtbaar BLIJFT, zeker in deze woelige tijden, zodat je verkoop niet (volledig) stilvalt!

We geven je bedrijf of merk een eigen “smoel” zodat je je kan onderscheiden van de rest!

Wij geven uw bedrijf, uw boodschap, uw verhaal een eigen gezicht. Dat doen we creatief, enthousiast en gedreven. EigenSmoel maakt communicatie zichtbaar!

Stand out from the crowd. STEP INTO THE SPOTLIGHT.

Misschien denk je dat je een uniek product of dienst gevonden hebt. Dat kan, maar waarschijnlijk is het niet zo… Er is al zoveel op de markt dat er wellicht al iets gelijkaardigs bestaat. Dat hoeft geen probleem te zijn. Het unieke zit ‘m veel meer in de uitwerking dan in het idee zelf. Veel belangrijker dan de enige en eerste te zijn, is dat je je bedrijf een smoel weet te geven. Bovendien is het ook helemaal niet erg dat er naast jou nog mensen bezig zijn met hetzelfde idee.

Kijk bijvoorbeeld naar het succes van maaltijdboxen. Intussen zijn er verschillende spelers op de markt die het allemaal goed doen, maar weet jij nog wie de eerste was? Wellicht niet, wat betekent dat het gewoon niet belangrijk is. Wel cruciaal is dat je weet wat er bestaat. Door de concurrentie in te schatten krijg je al een idee van de markt en kun je je eigen product beter aanpassen daaraan. Onderzoek ook hoe het eraan toe gaat in jouw branche: wat zijn de trends? Hoe doen bedrijven in die branche het? Groeien ze sterk of is het net een moeilijke markt? Wie zijn hun klanten?

——————————————–

Misschien doe je de dingen al anders dan je concurrenten. Met je product of dienst zelf. Of met de manier hoe men het gebruikt of de ondersteuning die je er rond hebt gebouwd. Maar elk verschil moet ook meteen duidelijk zijn. Je moet het dus ook vertellen, ‘claimen’ zelfs. Je positionerende slogan, je visuele en inhoudelijke stijl, het type acties, gaan allemaal bijdragen tot de creatie van dat onderscheid, op voorwaarde dat ze samenhangend en consistent worden gehanteerd.
Bekijk even hoe dat vorm krijgt in een visuele identiteit, en hoe we dat doortrekken in digitale tools en printed media.

———————————-

Een goed functionerend bedrijf bestaat uit meer dan stenen, computers en personeel.  .. Eigen tekst

—————————————–

Laten zien wie je als bedrijf bent

Een bedrijf -en dan bedoel ik de gehele organisatie- moet zich ervan bewust zijn wie ze als organisatie zijn. Heel uitgesproken en helder. Gebaseerd op waarden, een visie en een toekomstbeeld. En het liefst op een verhaal.

En dat vervolgens communiceren naar de markt. En dan bedoel ik: op een unieke, geheel eigen manier. We kunnen (nog steeds) een voorbeeld nemen aan de marktkoopman die met zijn grappen of authentieke aanpak steeds weer zijn vaste klanten aantrekt, ook al staan er meerdere kramen met dezelfde producten op zijn markt. Hij heeft het begrepen.

Ik zie om mij heen veel organisaties die het nog steeds niet begrijpen en meer en meer op elkaar gaan lijken. Dat heeft te maken met trends die ‘nageaapt’ worden. Het is mijn mening dat je je als bedrijf of organisatie duidelijk en zoveel mogelijk authentiek moet ‘tonen’. Durf je echt te onderscheiden. Durf die knipoog te maken! Alleen zo trek je je doelgroep aan, val je op in het grote aanbod om je heen. Investeer daarin, het belang ervan is al zo vaak aangetoond. Daar gaat het in dit artikel over, over de vertoning en de beleving. Communicatie in de meest persoonlijke zin van het woord. Want ook al is alles wat een organisatie doet en laat zien communicatie, een belangrijk onderdeel daarvan is hóe zij zichzelf laat zien. Het meest ideaal is het natuurlijk wanneer de hele organisatie wordt ingezet als communicatie-instrument. Maar dan moet het wel goed gebeuren en moet de visie daarover organisatie breed gedragen worden.

Zo kunnen we je helpen.

Webdesign

Epica bouwt mooie, gebruiksvriendelijke websites, webshops en applicaties. Specifiek ontworpen om de doelen van onze klanten te helpen bereiken. Al onze websites worden op maat gebouwd met het WordPress CMS. Dit maakt het uiterst eenvoudig om zelf aanpassingen te doen aan de website.

Strak, stijlvol en uitnodigend. Net als jij houden we van websites die aantrekkelijk zijn én doen waarvoor ze gebouwd zijn: extra klanten overtuigen. Met ferm webdesign, straffe content en een hoge vindbaarheid in Google.

Je hebt een project dat zich afspeelt op web of mobiel? Of een combinatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van eenvoudige tot zeer uitgebreide websites of de hipste mobiele app: jij vraagt, wij ontwikkelen!

Webshops / E-commerce

Met een webwinkel is de wereld je actieterrein. Ga voor een webshop op maat en verover de wereld van e-commerce. Samen met jou bouwen en starten we een webshop die er heerlijk uitziet én fantastisch werkt:

Bereik meer: verkoop online! Het is duidelijk dat e-commerce niet weg te denken is voor een moderne winkel. Omdat een webshop onderhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, ontwikkelden we Nimbu, een eigen e-commerce platform.

Grafisch ontwerp

Alles begint met een aantrekkelijke huisstijl. Of het nu gaat om een nieuw logo, brochures, visitekaartjes of een huisstijlgids, we helpen je graag verder. Zoals steeds werken we tot volledige tevredenheid.

Van logo design tot het ontwerpen van je huisstijl. Van brochure tot visitekaartje. Als grafisch ontwerper scheppen we het fundament van je communicatie. Zowel online als offline.

Op zoek naar een visuele uitstraling die bij jou past? Wij gaan aan de slag met kleuren, vormen, lettertypes en afbeeldingen om zo een design of huisstijl te creëren die perfect bij jou past. Logo’s, branding, design op maat of drukwerk: wij zijn van alle markten thuis.

All-in Webhosting, domeinnamen & support

 Wij bieden u kwalitatieve webhosting aan op Nederlandse servers met Belgische IP adressen. Dit betekent dat uw website gehost wordt op ons redundante en kwalitatieve hardware en toch gezien wordt als gehost in België. Dit is cruciaal voor uw zoekmachine posities in de Belgische zoekmachines.

3D visualisaties

Onze architectuur visualisaties onderscheiden zich door extreem realisme en prachtige composities. Het is dan ook onze overtuiging dat bij de productie van een hoogwaardige artist impression het standpunt van de rendering, het gebruik van licht en de opbouw van het beeld cruciaal zijn. Specialismen die onze architecten, interieurstylisten en 3D-artists als geen ander in de vingers hebben. Onze architectuur visualisatie studio staat daarom hoog aangeschreven bij onze opdrachtgevers.

High-end 3D beelden voor ontwikkelaars, architecten en vastgoed in het algemeen. Onze renders zijn van het hoogste niveau met de nadruk op sfeer en perfectie als standaard. Van modellering, tot belichting, materialisering, styling, postproductie tot de uiteindelijke visual.

Binnen- en buitenarchitectuur. We hebben verschillende teams, bestaande uit experten, die zich met verschillende aspecten van het proces bezighouden. Wij maken renderings die je project op een unieke manier onder de aandacht brengen.

Online marketing

Hoe word je gevonden en opgemerkt in een digitale wereld vol clicks en swipes? Webit bouwt online marketing campagnes die scoren. Aan de hand van zoekmachine optimalisatie, social media marketing en creatieve content zorgen we ervoor dat je doelgroep je online weet te vinden en de gewenste acties onderneemt.

Een mooie website met interessante inhoud, meer moet dat niet zijn! Of toch? Op basis van jouw doelstellingen, bepalen we samen met jou het verhaal en zorgen dat je boodschap terechtkomt bij de juiste personen. Zo vinden je bezoekers meteen waarvoor ze naar je website komen én overtuig je ze.

Verdwijn niet in de duisternis!

We Know Social Media

Nieuwsgierig?  Vraag dan een gratis offerte.
We zoeken steeds naar de beste oplossing voor jouw bedrijf.