Grafische vormgeving

Uw ideeën visueel & creatief vormgeven.

Je website en/of webshop is de basis van je digitale marketingplan. Een vindbare & gebruiksvriendelijke website betekent meer bezoekers en dus bijgevolg ook meer klanten voor jouw bedrijf. Je website is overzichtelijk, sluit aan bij je huisstijl, functioneert perfect op smartphone & tablet (responsive) en is vindbaar op belangrijke zoekwoorden in Google & Bing. Beveiligd met een SSL-certificaat en in regel met de GDPR wetgeving.

Maar je website moet ook werken met We werken met een handig besturingssysteem. Zo kan je in een handomdraai zelf kleine aanpassingen doen aan je website.

Volledig aangepast aan je wensen & huisstijl van je bedrijf.

Online verkopen zat nog nooit zo in de lift. Naast het feit dat je 24/7 geopend bent, kan je ook makkelijker nieuw cliënteel bereiken. Mensen die anders niet in de buurt van je fysieke winkel komen, komen nu met één muisklik op je webshop terecht.

Voor elke onderneming
Webshops zijn niet enkel weggelegd voor grote bedrijven met mega budgetten. Wij maken onze webshops op maat, wat wil zeggen dat we het project op jouw budget kunnen afstemmen. Je kan bij ons dus perfect starten met een basic webshop en deze gradueel laten uitgroeien tot een full-blown webshops met alle toeters en bellen.

 

Onze sterke punten

Ik ben zeer bedreven in InDesign, Illustrator en Photoshop, After Effects, Premiere en Keynote. Ik vind mijn werk heerlijk; het voelt vaak als een superfijne hobby.

 

 

  • Creativiteit 90% 90%
  • Software kennis 95% 95%
  • Klantgerichtheid 85% 85%
  • Digitale ervaring 50% 50%

All-in hosting

Toch heeft het grote succes ook een keerzijde, want WordPress-websites vormen al jaren een geliefd doelwit van hackers, spambots en andere ongure internet-types. Reden voor paniek? Nee, zolang u het systeem up-to-date houdt en regelmatig backups maakt, is de kans klein dat het mis gaat. Ook die activiteiten kunt u aan Diamedia Minds overlaten.